První semestr začne 19. září 2021

Na podzim 2020 nám druhá vlna pandemie COVID-19 překazila plány. Věděli jsme, že studium nechceme odkládat na neurčito, takže jsme jako další termín zvolili konec února 2021. Ani ten se nepovedl – nikdo z nás vlastně netušil, jak dlouho bude pandemie trvat, a jak nás vlastně na jaře zasáhne.

Nechtěli jsme ale vyrukovat s rychlým řešením, a tak jsme se v únoru studentů zeptali na to, jestli upřednostní online stream nebo jestli si raději počkají na offline studium. V dotazníku nám odpověděli skoro všichni přijatí studenti a rozhodnutí bylo na světě.

Čekáme na offline

Většina dotazovaných studentů preferovala offline, a to za každou cenu. Nedivíme se, kdo by chtěl přijít o osobní kontakt se studenty, s lektory, zahajovací párty… A tak jsme čekali.

Nyní už pro nás situace vypadá velmi dobře. Shromažďování lidí není nijak zvlášť omezené (pouze pro akce nad 3000 lidí), spousta z nás už má platné očkování a denní přírůstek je na minimu. A tak doufáme, že nový (a snad již finální!) termín od 19. září dopadne. Pomalu chystáme všechno potřebné, mimo jiné taky zahajovací párty. A moc se těšíme. Držte nám palce.